loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

ADAS

Bij SCHMIDT Automotive zijn we gepassioneerd door de nieuwste technologische ontwikkelingen in de auto-industrie, en we begrijpen hoe belangrijk veiligheid op de weg is. Onze ADAS-experts staan klaar om u te helpen de voordelen van geavanceerde rijhulpsystemen volledig te benutten, en uw rijervaring naar een hoger niveau te tillen.

WAAROM ONDERHOUD?

Onze missie is duidelijk: uw veiligheid op de weg vergroten door de installatie, kalibratie en het onderhoud van geavanceerde rijhulpsystemen te verzorgen. We begrijpen dat moderne voertuigen complexe technologieën bevatten, en ons doel is om ervoor te zorgen dat deze systemen correct functioneren en u ondersteunen bij veilig en zelfverzekerd rijden.

WAAROM ONS?

Bij SCHMIDT Automotive beschikken we over een team van gespecialiseerde ADAS-technici met diepgaande kennis van geavanceerde rijhulpsystemen. Onze technici zijn getraind en gecertificeerd om deze complexe systemen te installeren, te kalibreren en te onderhouden, zodat u kunt vertrouwen op hun nauwkeurigheid en betrouwbaarheid.

Werkplaats
afspraak plannen?

Showroom

Ma - Vr 09.00 - 18.00 uur
Za 09.00 - 16.00 uur

Werkplaats

Ma - Vr 08.15 - 17.15 uur
Za 08.30 - 12.30 uur

9 ,4

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4

41

Wij hebben in totaal 41 auto’s op voorraad

14

Onze 14 collega’s staan direct voor je klaar
Morgen Internet - Zorgeloos website