loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Verhuur

SCHMIDT Automotive biedt een uitstekende en diverse reeks verhuurmogelijkheden voor auto's, waardoor het voor klanten een aantrekkelijke keuze is wanneer ze op zoek zijn naar tijdelijke mobiliteit.


Hier zijn enkele van de voordelen en opties die je kunt verwachten wanneer je kiest voor autoverhuur bij SCHMIDT Automotive:

DIVERSE VOERTUIGKEUZE:

SCHMIDT Automotive biedt een uitgebreid scala aan voertuigen om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar een compacte auto voor stadsvervoer, een ruime gezinsauto voor een uitstapje met het gezin, een luxe auto voor een speciale gelegenheid, of zelfs een bedrijfswagen voor zakelijke doeleinden, je zult zeker een geschikte optie vinden.

FLEXIBELE HUURTERMIJNEN:

Of je nu een auto nodig hebt voor een dag, een week, een maand of langer, SCHMIDT automotive kan aan je tijdschema voldoen. Dit geeft je de vrijheid om de huurperiode aan te passen aan jouw specifieke behoeften.

BETROUWBAARHEID EN KWALITEIT:

SCHMIDT automotive staat bekend om zijn hoogwaardige voertuigen en uitstekende service. De huurauto's worden regelmatig onderhouden en gereinigd, zodat je kunt rekenen op een betrouwbare en comfortabele rijervaring.

GUNSTIGE TARIEVEN EN VOORWAARDEN:

SCHMIDT automotive biedt concurrerende tarieven en aantrekkelijke voorwaarden voor autoverhuur. Je kunt rekenen op transparantie en geen verborgen kosten.

Vragen of interesse?

Showroom

Ma - Vr 09.00 - 18.00 uur
Za 09.00 - 16.00 uur

Werkplaats

Ma - Vr 08.15 - 17.15 uur
Za 08.30 - 12.30 uur

9 ,4

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4

41

Wij hebben in totaal 41 auto’s op voorraad

14

Onze 14 collega’s staan direct voor je klaar
Morgen Internet - Zorgeloos website