loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

SCHADE

Bij SCHMIDT Automotive begrijpen we dat ongelukken kunnen gebeuren, en als ze dat doen, staan we klaar om u te helpen uw voertuig weer in de best mogelijke staat te herstellen. Onze schadereparatieafdeling is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige en professionele diensten om uw auto weer in topconditie te brengen, zodat u snel weer de weg op kunt.

WAAROM ONDERHOUD?

Bij SCHMIDT Automotive beschikken we over een team van ervaren en geschoolde technici die gespecialiseerd zijn in schadereparaties. Of het nu gaat om kleine deuken en krassen of grotere schade na een ongeval, wij hebben de kennis, het gereedschap en de technologie om uw voertuig weer in zijn oorspronkelijke staat te herstellen.

WAAROM ONS?

Onze missie is simpel: we willen u door elke stap van het schadereparatieproces leiden, vanaf het moment van de schade tot het moment dat uw voertuig volledig hersteld is. We begrijpen dat een beschadigd voertuig zorgen kan veroorzaken, en daarom zijn we vastbesloten om u gemoedsrust te bieden door middel van hoogwaardige reparaties en uitstekende service.

Werkplaats
afspraak plannen?

Showroom

Ma - Vr 09.00 - 18.00 uur
Za 09.00 - 16.00 uur

Werkplaats

Ma - Vr 08.15 - 17.15 uur
Za 08.30 - 12.30 uur

9 ,4

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4

41

Wij hebben in totaal 41 auto’s op voorraad

14

Onze 14 collega’s staan direct voor je klaar
Morgen Internet - Zorgeloos website